volwassenenvoorstelling

volwassenenvoorstelling · 24. april 2023
Onze voorstelling ‘Al mijn zonen’ zit er weer op! Op 22 en 23 april hebben wij onze voorstelling gebracht in de kleine zaal van De Kring Roosendaal. Wij hebben genoten, hopelijk U ook. Een mooie afsluiter van dit weekend is het artikel in BN DeStem over onze voorstelling. Klik hier om het artikel te lezen.

volwassenenvoorstelling · 18. maart 2023
Roosendaals Toneel speelt ‘Al mijn zonen’. Het is enkele jaren na de Tweede Wereldoorlog. In een doorsnee stadje in de V.S. heeft men het gewone leven weer opgepakt. Joe Keller is een succesvol ondernemer, rijk geworden met de levering van vliegtuigonderdelen voor de oorlogsindustrie. Nadat zijn oudste zoon Larry, piloot, vermist raakte tijdens de oorlog heeft hij alle hoop gevestigd op zijn jongste, Chris. Chris vertelt hem over zijn plan om Ann ten huwelijk te vragen, het meisje met wie...

volwassenenvoorstelling · 02. januari 2023
Wij wensen iedereen een mooi en cultureel 2023! Om het nieuwe jaar goed te beginnen maken wij via deze weg onze voorstelling van dit jaar officieel bekend! Op 22 en 23 april brengen wij de voorstelling ‘Al mijn zonen’. Een stuk voor volwassenen, geschreven door Arthur Miller (1947) en bewerkt en geregisseerd door Ad van den Kieboom. Nieuwsgierig? Bekijk onze flyer! Kaarten zijn binnenkort verkrijgbaar via de website van De Kring.

Teaser Vrienden!?
volwassenenvoorstelling · 12. maart 2022
Heb jij al kaarten gekocht voor onze voorstelling Vrienden!? op vrijdag 18 en zaterdag 19 maart? Of wil je eerst een indruk krijgen van onze voorstelling? Bekijk onze teaser en bestel je kaarten!

Bestel je kaarten voor 'Vrienden!?"
volwassenenvoorstelling · 29. januari 2022
Mag jouw partner in jouw telefoon kijken? Wat zou er gebeuren als je jouw berichten voor zou lezen en gesprekken op de speaker zou zetten? Deze vriendengroep gaat het uitproberen, een avond lang gaan alle telefoons op tafel. En nu maar zien wat er gaat gebeuren.

volwassenenvoorstelling · 22. oktober 2019
Onze uitvoering van de eenakter ‘Een andere dood’ onder regie van Herbert Mouwen dit jaar gemist? In het kader van 'Roosendaal 75 jaar bevrijd' organiseert het JTC op woensdag 30 oktober in samenwerking met Roosendaals Toneel de toneelvoorstelling 'Een Andere Dood' met inleidende lezing. Het programma is gratis toegankelijk voor iedereen. De locatie is de Aula van het JTC, Schneiderlaan 2 in Roosendaal. De parkeerplaats bij Sporthal IndeRoos aan de Commandobaan is beschikbaar. Het...

volwassenenvoorstelling · 09. maart 2019
De cast van De Kamer en Een Andere Dood is klaar voor vanavond. Wij hebben er zin in! Zien wij jullie vanavond? Er zijn nog kaarten. Bestel ze snel via de website van De Kring! Klik hier.

Voorstelling 2019
volwassenenvoorstelling · 30. januari 2019
Dit jaar speelt Roosendaals Toneel niet één, maar twee stukken op één avond! Onder regie van Herbert Mouwen spelen wij op zaterdag 9 en zondag 10 maart in de kleine zaal van De Kring Roosendaal om 20.15 uur.

Op naar Macbeth - 100 jaar Roosendaals Toneel
volwassenenvoorstelling · 29. mei 2018
Ter ere van ons 100-jarig jubileum spelen wij ‘Op naar Macbeth’. Een voorstelling waarin wij in het eerste deel een kijkje achter de schermen geven voorafgaand aan een voorstelling. Wat is er tijdens het repetitieproces allemaal gebeurd? Hoe zenuwachtig zijn de spelers? Hoe bereiden de spelers zich voor? Na de pauze is het tijd voor de voorstelling waar wij ons maanden op hebben voorbereid: Macbeth, een tragedie van Shakespeare. Onze jubileumvoorstelling betekent dus dubbel genieten! Wij...

Honderdjarige "Op naar Macbeth"
volwassenenvoorstelling · 01. maart 2018
Roosendaals Toneel werd 100 jaar geleden opgericht. De oudste toneelvereniging van onze gemeente viert in 2018 een groot jubileumjaar en daarvoor wordt flink uitgepakt. Drie bestuursleden hebben in samenwerking met gerenommeerd heemkundige Marius Broos een boek over de geschiedenis van Roosendaals Toneel geschreven.