· 

Al mijn zonen

Roosendaals Toneel speelt ‘Al mijn zonen’.
 
Het is enkele jaren na de Tweede Wereldoorlog. In een doorsnee stadje in de V.S. heeft men het gewone leven weer opgepakt. Joe Keller is een succesvol ondernemer, rijk geworden met de levering van vliegtuigonderdelen voor de oorlogsindustrie. Nadat zijn oudste zoon Larry, piloot, vermist raakte tijdens de oorlog heeft hij alle hoop gevestigd op zijn jongste, Chris. Chris vertelt hem over zijn plan om Ann ten huwelijk te vragen, het meisje met wie Larry ooit verloofd was. Vader en zoon beseffen dat deze huwelijksaankondiging door moeder Kate zal worden gezien al het definitief opgeven van alle hoop op Larry’s terugkeer.
Als Ann’s broer langskomt stijgt de spanning. Hun vader was Joe’s zakenpartner. Hij werd veroordeeld voor de levering van beschadigde vliegtuigonderdelen tijdens de oorlog.
Naarmate de uren verstrijken worden de leugens uit het verleden ontmaskerd…..

Te zien in De Kring op zaterdag 22 april om 20.15 u en op zondag 23 april om 15.00 uur.
Kaarten via De Kring Roosendaal.

Foto: Gertjan Aalpoel.

Reactie schrijven

Commentaren: 0