· 

Voorstelling 2019

De kamer/Een andere dood

Dit jaar speelt Roosendaals Toneel niet één, maar twee stukken op één avond! Onder regie van Herbert Mouwen spelen wij op zaterdag 9 en zondag 10 maart in de kleine zaal van De Kring Roosendaal om 20.15 uur. 

De avond begint met 'De Kamer'. In 'De Kamer', het debuutstuk van Nobelprijswinnaar Harold Pinter, draait alles om vervreemding en dreiging. Voor zover er communicatie is verloopt die onlogisch, de taal is alledaags en in alle absurditeit ook regelmatig komisch. 

Na de pauze volgt 'Een andere dood'. In 'Een Andere Dood' van Lynn Brittney heeft Anna Gruber het concentratiekamp overleefd. Ze wil zich in Israël vestigen. Maar... hoe zal haar concentratiekampverleden, waarin zij ‘toegeeflijk’ was ten opzichte van de kampbewaarders, worden beoordeeld? 

Kaarten kosten €14,75 inclusief administratiekosten, garderobe en pauzeconsumptie en zijn al verkrijgbaar via de website van De Kring Roosendaal: https://www.dekringroosendaal.nl/zoeken?q=roosendaals%20toneel

Reactie schrijven

Commentaren: 0