· 

Bestel je kaarten voor 'Vrienden!?"

Mag jouw partner in jouw telefoon kijken? Wat zou er gebeuren als je jouw berichten voor zou lezen en gesprekken op de speaker zou zetten?

Deze vriendengroep gaat het uitproberen, een avond lang gaan alle telefoons op tafel. En nu maar zien wat er gaat gebeuren. 

 

Gebaseerd op de film 'Perfetti Sconosciuti'.

 

Benieuwd hoe deze avond gaat verlopen? Kom kijken naar onze voorstelling ‘Vrienden!?’ In Schouwburg de Kring op vrijdag 18 maart en zaterdag 19 maart om 20.15 uur. Kaarten zijn beschikbaar via de website van de kring! 


Een unieke samenwerking met Cinema Paradiso en C-cinema: op 23 maart vertonen zij de film ‘Perfetti sconosciuti’ om 20.00 uur in de Nieuwstraat in Roosendaal. Twee euro korting op vertoon van uw ticket van De Kring. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0