volwassen voorstelling

Teaser Vrienden!?
volwassen voorstelling · 12. maart 2022
Heb jij al kaarten gekocht voor onze voorstelling Vrienden!? op vrijdag 18 en zaterdag 19 maart? Of wil je eerst een indruk krijgen van onze voorstelling? Bekijk onze teaser en bestel je kaarten!

Bestel je kaarten voor 'Vrienden!?"
volwassen voorstelling · 29. januari 2022
Mag jouw partner in jouw telefoon kijken? Wat zou er gebeuren als je jouw berichten voor zou lezen en gesprekken op de speaker zou zetten? Deze vriendengroep gaat het uitproberen, een avond lang gaan alle telefoons op tafel. En nu maar zien wat er gaat gebeuren.

volwassen voorstelling · 22. oktober 2019
Onze uitvoering van de eenakter ‘Een andere dood’ onder regie van Herbert Mouwen dit jaar gemist? In het kader van 'Roosendaal 75 jaar bevrijd' organiseert het JTC op woensdag 30 oktober in samenwerking met Roosendaals Toneel de toneelvoorstelling 'Een Andere Dood' met inleidende lezing. Het programma is gratis toegankelijk voor iedereen. De locatie is de Aula van het JTC, Schneiderlaan 2 in Roosendaal. De parkeerplaats bij Sporthal IndeRoos aan de Commandobaan is beschikbaar. Het...

volwassen voorstelling · 09. maart 2019
De cast van De Kamer en Een Andere Dood is klaar voor vanavond. Wij hebben er zin in! Zien wij jullie vanavond? Er zijn nog kaarten. Bestel ze snel via de website van De Kring! Klik hier.

Voorstelling 2019
volwassen voorstelling · 30. januari 2019
Dit jaar speelt Roosendaals Toneel niet één, maar twee stukken op één avond! Onder regie van Herbert Mouwen spelen wij op zaterdag 9 en zondag 10 maart in de kleine zaal van De Kring Roosendaal om 20.15 uur.

Op naar Macbeth - 100 jaar Roosendaals Toneel
volwassen voorstelling · 29. mei 2018
Ter ere van ons 100-jarig jubileum spelen wij ‘Op naar Macbeth’. Een voorstelling waarin wij in het eerste deel een kijkje achter de schermen geven voorafgaand aan een voorstelling. Wat is er tijdens het repetitieproces allemaal gebeurd? Hoe zenuwachtig zijn de spelers? Hoe bereiden de spelers zich voor? Na de pauze is het tijd voor de voorstelling waar wij ons maanden op hebben voorbereid: Macbeth, een tragedie van Shakespeare. Onze jubileumvoorstelling betekent dus dubbel genieten! Wij...

Honderdjarige "Op naar Macbeth"
volwassen voorstelling · 01. maart 2018
Roosendaals Toneel werd 100 jaar geleden opgericht. De oudste toneelvereniging van onze gemeente viert in 2018 een groot jubileumjaar en daarvoor wordt flink uitgepakt. Drie bestuursleden hebben in samenwerking met gerenommeerd heemkundige Marius Broos een boek over de geschiedenis van Roosendaals Toneel geschreven.