jeugdtoneel

Kaartverkoop Jeugd en Jongeren toneel gestart
jeugdtoneel · 14. februari 2024
- De voorstellingen zijn geweest- De kaartverkoop voor de voorstellingen van onze jeugd en jongeren is gestart! Via onze website kunt u gemakkelijk uw kaarten bestellen. Ga hiervoor naar onze pagina 'reserveren'. Meer informatie over onze jeugd- en jongeren groepen? Neem eens een kijkje op hun eigen pagina 'Jeugdtoneel' en 'Jongerentoneel' op onze website!

Jeugd Roosendaals Toneel weer op de planken
jeugdtoneel · 25. juni 2023
Op 1 en 2 juli staan de jongste leden van het Roosendaals Toneel weer op de planken. Na een periode van veel oefenen staan alle leden weer te popelen om het resultaat aan het publiek te laten zien.

jeugdtoneel · 02. juni 2023
Op zaterdag 1 juli en zondag 2 juli staat onze jeugdafdeling weer te schitteren op het podium in de theaterzaal van Cultuurhuis Bovendonk! De tickets staan nu online! De tickets zijn te bestellen via onderstaande knop.

Kaarten jeugdvoorstellingen te koop!
jeugdtoneel · 17. januari 2023
Onze jeugdgroepen zijn er weer klaar voor. Zowel de jongste als de oudste groep zijn druk bezig met repeteren om een mooie voorstelling neer te zetten op zaterdag 11 en zondag 12 februari. De jongste groep (9 t/m 12 jaar) brengt de voorstelling 'De Rommelspoken'. De oudere groep (13 t/m 16 jaar) brengt de voorstelling 'Het giraffenhok'.

jeugdtoneel · 03. oktober 2022
Kennen jullie Sjors Sportief & Creatief al? Sjors maakt alle sportieve en creatieve aanbieders uit een gemeente zowel online als in een boekje zichtbaar voor kinderen tot 12 jaar. Zij kunnen zich het hele jaar door online inschrijven voor leuke kennismakingsactiviteiten. En het leuke is dat onze jongste jeugdgroep ook een aantal data beschikbaar heeft gesteld! Ken jij iemand in de leeftijdscategorie van 9 t/m 12 die interesse heeft in toneelspelen? Meld hem of haar dan aan voor een...

Trailers jeugdvoorstellingen
jeugdtoneel · 10. juli 2022
Alvast een voorproefje zien van de jeugdvoorstellingen van 16 en 17 juli? De trailers staan op ons Youtube kanaal! Klik snel verder om ze te kunnen zien.

Kaarten voor onze jeugdvoorstellingen te koop
jeugdtoneel · 14. juni 2022
De jeugd van Roosendaals toneel staat in het weekend van 16/17 juli op het toneel in de theaterzaal van het Cultuurhuis Bovendonk, Bovendonk 111, Roosendaal. De jongste groep (9 t/m 12 jarige) zal het kinderstuk “Geesten bestaan niet” opvoeren. Drie vissers zijn al de gehele dag aan het vissen. Veel hebben ze nog niet gevangen. Plots halen ze een fles uit het water. Als ze die terug willen gooien wil één van de vissers hem wel hebben. Als hij thuis komt met de fles in plaats van vis, zijn...

- Geannuleerd- Kaarten te koop voor Krent & Scrooge door het Jeugdtoneel
jeugdtoneel · 24. november 2021
Update: vanwege de huidige coronamaatregelen hebben wij de voorstellingen moeten verzetten naar zaterdag 8 januari om 19.00 uur en zondag 9 januari om 14.00 uur. De kaartverkoop komt een aantal weken voor de voorstelling online.

Roosendaals jeugdtoneel weer begonnen!
jeugdtoneel · 27. september 2021
Maandag 6 september jl. zijn de leden van de jeugdafdeling van het Roosendaals Toneel weer begonnen met de repetities. Na een bewogen jaar vol onderbrekingen, thuis zitten in een lockdown en een aantal online repetities, gaan de groepen er weer vol tegenaan om in december een mooie productie op de planken te zetten.

jeugdtoneel · 20. juni 2019
Het is zo ver: jeugdtoneel in Roosendaal! Zin om toneel te spelen, maar niet om daarbij te moeten dansen en/of zingen? Dan kun je terecht bij Roosendaals Toneel! Roosendaals Toneel start in september dit jaar met een jeugdafdeling voor jonge spelers van 9 t/m 16 jaar verdeeld in groepen van de leeftijdscategorieën 9 t/m 12 jaar en 13 t/m 16 jaar. Klik hier voor meer informatie.