· 

Jeugd Roosendaals Toneel weer op de planken

Op 1 en 2 juli staan de jongste leden van Roosendaals Toneel weer op de planken. Na een periode van veel oefenen staan alle leden weer te popelen om het resultaat aan het publiek te laten zien.

 

De groep 9 tot 13 jarigen brengt het stuk ALLEMAAL KWAAIE APEN van Hans van Wijngaarden. Die kwaaie apen zijn de leerlingen die de spot drijven met de uitleg van moeilijke woorden door de schooljuf. Daarmee houden ze haar flink voor de gek. Ze krijgen er spijt van, maar de juffrouw krijgt haar revanche. Daarbij krijgt ze ook de hulp van het schoolhoofd.

 

De groep 13 tot 17 jarigen speelt de GEMASKERDE MOORD van Jenny Maas. Wat een groot feest zou moeten worden eindigde in een drama. Vlak voor het grote feest wordt de jarige vermoord. Het kan niet anders dan dat de dader één van de gasten moet zijn. Maar wie? Iedereen heeft wel een reden om het gedaan te hebben. Wordt de dader ontmaskerd? Het is een thriller tot het laatste moment.

 

Voor de regie tekenen Cocky van Meer, Bernadette Dam en Eddy Haers.

 

De voorstellingen vinden plaats in het Cultuurhuis aan de Bovendonk 111. Zaterdag 1 juli spelen de jongsten om 16.00 uur en de oudste groep om 19.00 uur. Op zondag 2 juli wordt er door de jongste groep gespeeld om 13.00 uur en de oudsten om 16.00 uur. 

 

Kaarten kosten 6 euro en zijn via onderstaande knop te bestellen of contant aan de kassa af te rekenen.  

Reactie schrijven

Commentaren: 0