Rabo Clubsupport

Rabo Clubsupport聽路聽20. oktober 2022
De uitslag van de Rabo ClubSupport actie is bekend! Wij zijn weer enorm blij met de opbrengst met dank aan iedereen die gestemd heeft en aan Rabobank! Bedankt! 馃ぉ

Rabo Clubsupport聽路聽04. september 2022
Vanaf 5 september kan er weer gestemd worden voor de Rabo ClubSupport actie! Ook dit jaar doen wij weer mee en kan er ook op ons gestemd worden. Ben jij lid van Rabobank Zuidwest-Brabant? Dan kan je stemmen op jouw favoriete club! De stemperiode loopt van van 5 t/m 27 september.

Rabo Clubsupport聽路聽19. november 2021
De stemmen voor de Rabo ClubSupport 2021 zijn weer geteld. Voor iedereen die gestemd heeft: bedankt! Wij zijn enorm blij met het mooie bedrag!

Rabo Clubsupport聽路聽04. oktober 2021
Ook dit jaar is er voor de deelnemende verenigingen de Rabo ClubSupport actie. Wij als Roosendaals Toneel doen wederom mee. Als je lid bent van de Rabobank ontvang je van jouw lokale Rabobank een unieke stemcode. Ben je wel klant van de Rabobank maar nog g茅茅n lid, meldt je dan aan via de Rabo app. Eenvoudig en tevens gratis. Daarna mag je meteen stemmen op je favoriete club in jouw buurt! Als je g茅茅n stemcode hebt ontvangen kun je als lidstemmen via de app of via de website van de Rabobank....

Rabo Clubsupport聽路聽09. november 2020
Wat een mooie uitslag van de Rabo ClubSupport actie! Dit bedrag komt goed van pas voor de eerstvolgende toneelvoorstellingen! Wij willen iedereen bedanken voor zijn/haar stem.

Rabo Clubsupport聽路聽19. oktober 2019
Wij hebben ook dit jaar weer een mooi bedrag mogen ontvangen vanuit de Rabo ClubSupport actie! Bedankt voor het stemmen!

Rabo ClubSupport actie
Rabo Clubsupport聽路聽26. september 2019
Ook in 2019 organiseert de Rabobank Zuidwest-Brabant wederom de Rabo ClubSupport (voorheen Rabobank Clubkas Campagne). Dit is een actie van de plaatselijke Rabobank om verenigingen en clubs financieel te ondersteunen. Voor die financi毛le ondersteuning wordt door de Rabobank een deel van de winst gebruikt. Rabobank Zuidwest-Brabant stelt voor 2019 een bedrag van 鈧 150.000,00 beschikbaar. Roosendaals Toneel doet al jaren mee met deze actie en heeft ons steeds een aardig bedrag opgeleverd. Hoe...

Rabo Clubsupport聽路聽27. april 2018
Namens de Rabobank Zuid-West Brabant Clubkas Campagne hebben wij dit jaar weer een mooi bedrag mogen ontvangen. Wij willen alle leden van de Rabobank Zuid-West Brabant bedanken voor hun stem!