publicaties

publicaties · 09. maart 2022
Roosendaals Toneel komt met voorstelling: Vrienden!? ROOSENDAAL - Het Roosendaals Toneel brengt 18 en 19 maart twee toneeluitvoeringen (onder de titel ‘Vrienden!?’) in de kleine zaal van Schouwburg De Kring in Roosendaal. Enkele dagen later, op woensdag 23 maart om 20.30 uur, is de film waarop het stuk gebaseerd is te zien in C-Cinema, naast De Kring! Lees verder op de website van De Bode, klik hier. Of in de fysieke krant. En geen zorgen, we zullen niet naar jouw (geheime?) berichten...

Roosendaals Toneel op weg naar kindervoorstelling
publicaties · 07. juli 2021
Ad van den Kieboom werkt voor de 13de (!) keer samen met de vereniging. Al 30 jaar geleden trok Roosendaals Toneel Ad van den Kieboom aan als regisseur. Wat toen begon met een kort straattoneelstukje groeide uit tot avondvullende producties, zowel voor volwassenen als voor kinderen.

Recensie voorstelling 2019
publicaties · 20. maart 2019
In de Roosendaalse Bode stond een mooie recensie over onze voorstelling van dit jaar. Klik verder om de recensie te kunnen lezen.

Artikel BN de Stem donderdag 14 februari
publicaties · 17. februari 2019
BN De Stem heeft een mooi artikel over onze voorstelling geplaatst in hun editie van 14 februari. Klik op 'lees meer..' om het artikel te kunnen lezen.

Waar Dimphy ook was, daar was het altijd gezellig. Artikel BN DeStem
publicaties · 06. november 2018
BN de Stem heeft in zijn editie van dinsdag 23 oktober 2018 een artikel gewijd aan Dimphy. Wij missen haar inzet en toewijding nog elke dag.

Bijzondere overhandiging 'Een held keert weer' van A.M. de Jong op donderdag 18 oktober
publicaties · 15. oktober 2018
Merijntje Gijzen. Wie kent de boeken niet? Of anders de tv-serie uit 1974? Of misschien wel de film uit 1936? Minder bekend is dat de auteur van de Merijntje Gijzencyclus, A.M. de Jong heel wat meer heeft geschreven.

Interview ZuidWest TV
publicaties · 16. juni 2018
Onze voorzitter Ad Stofmeel en secretaris Rini Jongeneelen zijn door ZuidWest TV geïnterviewd over ons 100-jarig jubileum! Er wordt onder andere gepraat over ons jubileumboek, de uitreiking van de Koninklijke Erepenning en natuurlijk onze jubileumvoorstelling 'Op naar Macbeth'.