· 

Roosendaals jeugdtoneel weer begonnen!

Maandag 6 september jl. zijn de leden van de jeugdafdeling van het Roosendaals Toneel weer begonnen met de repetities. Na een bewogen jaar vol onderbrekingen, thuis zitten in een lockdown en een aantal online repetities, gaan de groepen er weer vol tegenaan om in december een mooie productie op de planken te zetten. 

 

In het weekend van 18 en 19 december treden de leden op in het Cultuurhuis aan de Bovendonk te Roosendaal. De oudste groep, met leden van 13 t/m 16 jaar, gaat het stuk “Scrooge” opvoeren. Dit is een bewerking van het bekende verhaal A Christmas Carol. De jongste groep, met leden van 9 tot 12 jaar, voert het stuk “Krent” op. Dit verhaal is een kinderversie van A Christmas Carol. Het speelt zich af op een basisschool met een strenge directrice. Deze vrouw vindt haar werk heel belangrijk, maar is niet heel aardig voor de leerlingen en ze houdt al helemaal niet van kerst. Lukt het de kinderen haar te laten zien dat kerst juist een hele mooie en fijne periode is? En dat er dingen zijn die nog belangrijker zijn dan werken?

 

Nieuwe leden zijn nog steeds welkom, dus vind je toneelspelen heel leuk en ben je tussen de 9 en 16 jaar? Kom dan zo snel mogelijk een keer kennismaken! Misschien sta jij dan in december al wel op het podium!

 

De repetities zijn op de volgende momenten: 

  • De jongeren van 9 t/m 12 jaar repeteren op maandag van 16.00 uur tot 17.30 uur in het Cultuurhuis (Bovendonk 111 Roosendaal).
  • De jongeren van 13 t/m 16 jaar repeteren op maandag van 18.30 uur tot 20.00 uur in het Cultuurhuis (Bovendonk 111 Roosendaal).

 

Ga voor meer informatie naar onze jeugtoneelpagina.

Reactie schrijven

Commentaren: 0