Repelsteeltje

Ook Roosendaals Toneel was tijdens corona werkloos. Toen kort daarna ook nog eens enkele actieve leden bij de rolverdeling uit de boot vielen kwam Frank van der Graaf met het idee om een hoorspelletje voor kinderen te produceren. Al gauw waren er enkele enthousiaste spelers gevonden, de tekst werd door Ad Stofmeel geschreven en Frank nam deskundig de techniek op zich. Naast genoemde heren maakten ook Caitlin Dirven en Ineke Stofmeel deel uit van onze ‘hoorspelkern’, zoals dat in de oertijd van de radio heette. 
We hopen dat veel kinderen genieten van Repelsteeltje én dat ze in 2024 naar onze familievoorstelling 'Hoe Assepoester Cinderella werd' komen kijken (informatie daarover volgt nog)”.
Repelsteeltje is te luisteren via Soundcloud en Youtube.

Reactie schrijven

Commentaren: 0