De repetities gaan weer van start!

Alles heeft een tijd stilgelegen en helaas hebben wij de voorstelling van dit jaar moeten annuleren, maar aanstaande maandag 7 september gaan (mogen) wij weer van start met repeteren! Dit geldt zowel voor de jeugd als voor de volwassenen. 


Voor de volwassenen geldt dat wij van start gaan met een nieuw (volwassen) stuk genaamd ‘Vrienden!?’ onder regie van Paul Lutgerink. De repetities voor de familievoorstelling ‘De Vijf Raven’ blijven nog even stil liggen. De repetities voor deze voorstelling worden pas volgend jaar weer opgepakt. 


Voor 2021 staat er zowel de volwassenvoorstelling ‘Vrienden!?’ als de familievoorstelling ‘De Vijf Raven’ op de planning! Houd voor meer informatie onze website en onze Facebook pagina in de gaten.

Reactie schrijven

Commentaren: 0