Dit jaar weer een familievoorstelling!

Dit jaar treden wij weer op met een familievoorstelling, zoals jullie van ons gewend zijn om de twee jaar. 

 

Dit keer een oude klassieker in een vernieuwd jasje: 'De Vijf Raven'. Al eens door ons gespeeld in 1993 en nu, 27 jaar later, komen wij met een vernieuwde versie! Beide keren onder regie van Ad van den Kieboom. 'De Vijf Raven' is gebaseerd op een volkssprookje van de gebroeders Grimm. 

 

Het verhaal gaat over een meisje dat opgroeit als enig kind. Ze voelt zich eenzaam, maar op haar zevende verjaardag gebeurt er iets bijzonders. Ze hoort dat ze vijf broers heeft die na haar geboorte door een vloek in raven zijn veranderd. Het dappere meisje besluit op weg te gaan om de jongens te bevrijden uit hun verenpak. Het wordt een spannende tocht vol gevaarlijke hindernissen. Lukt het haar om de broers te vinden en de betovering te verbreken? 

 

Te zien in Schouwburg De Kring op 26 april 2020 om 11.00 uur en 14.00 uur! 

 

Kaarten zijn te bestellen via de website van De Kring, klik hier om naar de website te gaan.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0