100 Jaar Roosendaals Toneel – Jubileumboek

“Ik dank u voor uw volgzaamheid.”  (Janus de Beer, 1948)

 

Ter gelegenheid van het 100-jarig jubileum van onze toneelvereniging is een speciaal boek geschreven met dit citaat als titel. In dit boek wordt de historie van Roosendaals Toneel, haar leden en de gespeelde stukken uitgelicht vanaf 1917 tot en met nu. Dit wordt gedaan door middel van onder andere leuke teksten, oude foto’s en meer!

 

Drie leden van Roosendaals Toneel, Ad Stofmeel, Rini Jongeneelen en Cees Jongeneelen hebben samen met Marius Broos dit mooie boekwerk geschreven. Bent u nieuwsgierig naar de rijke geschiedenis van onze toneelvereniging? Reserveer dan hier uw exemplaar voor maar €5,95! Het boek komt uit in het voorjaar van 2018 en wordt gratis bij u thuisbezorgd.

 

Het boek is ook na uitgiftedatum te koop voor een prijs van €7,95 exclusief verzendkosten. De uitgiftedatum wordt op een later tijdstip bekend gemaakt. 

Reactie schrijven

Commentaren: 4
 • #1

  jan musters (zondag, 11 maart 2018 13:18)

  ik weet dat er een uitstel is van de uitgave van jullie jubileumboek, maar wanneer is de verwachting dat het nu uitkomt ?

 • #2

  Roosendaals Toneel (zondag, 11 maart 2018 17:39)

  Na zaterdag 17 maart worden de jubileumboeken op korte termijn verzonden/afgeleverd.

 • #3

  JWJM Walrave (dinsdag, 07 augustus 2018 07:37)

  Geen commentaar, maar een verzoek. Hebben jullie nog foto's van Piet Walrave; dit is mijn opa. Hij speelde geloof ik in 1933 of daarna in een toneelgroep in Roosendaal.

  Vriendelijke groet, Jacques.

 • #4

  Roosendaals Toneel (woensdag, 08 augustus 2018 22:04)

  Beste Jacques,
  Uit oude notulenboeken en krantenknipsels zegt alleen de naam Sander Walrave ons iets. Hij was lid van deze vereniging. Iemand binnen onze vereniging gaf aan dat Piet Walrave, als dat de fotograaf uit de Damstraat was, waarschijnlijk lid was van L.Z.O.D.