· 

Allerlaatste kans TOL 2017!

Het TOL spektakel van 2017 is weer bijna ten einde. Dit weekend is het laatste weekend om te genieten van Theater Op Locatie: drie eenakters op één avond. Na twee geweldige avonden van de spelers van Roosendaals Toneel, De Roosendaalse Comedie, Onderling Kunstgenot, Drie Maal Plankenkoorts en Première vorig weekend, zullen zij vanavond en morgenavond (23 en 24 september) weer de show stelen. Daarnaast kunnen jullie ook getuige zijn van een speciaal optreden van de acteurs van Theaterwerkplaats Tiuri!

 

Naast de eenakters die zeker de moeite waard zijn om te zien, zijn ook de locaties speciaal afgestemd op de eenakters. Welke locaties dit precies zijn, is een verassing. 

 

Mis het niet! 

 

Er zijn nog kaarten beschikbaar. Klik hier om te reserveren. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0