Rabobank Clubkas 2018

Op 19 april 2018 hebben wij weer een mooi bedrag in ontvangst mogen nemen van Rabobank Zuid-West Brabant dankzij de Rabobank Clubkas Campagne!Rabobank Clubkas 2017

Vrijdag 21 april was voor veel verenigingen en stichtingen een spannende dag. Ze waren door Rabobank Zuidwest-Brabant uitgenodigd aanwezig te zijn bij de uitreiking van de Rabobank Clubkas Campagne 2017. Tijdens deze middag werd de uitslag van de vierde editie van deze Rabobank Clubkas Campagne door de marktteamleden gepresenteerd. Marktteamleden zijn medewerkers van de lokale bank, die bekend zijn in het gebied doordat ze er werken en vaak ook wonen.

 

De uitreiking vond van 17-19 uur plaats op vijf verschillende locaties binnen het werkgebied van de bank, namelijk Mixed Hockey Club Tempo te Bergen op Zoom, W.V.V. ’67 te Woensdrecht, R.M.H.C. de Pelikaan te Roosendaal, Voetbal Vereniging Steenbergen te Steenbergen en Dorpshuis De Schalm te Heerle. Zo bleef de bank vertrouwd en dichtbij. De nummer 1, Avond4daagse THOR Roosendaal ontving de cheque a € 2.037,50 uit handen van directeur Bedrijven René Kerstens. Zij hebben 625 stemmen opgehaald onder de leden van Rabobank Zuidwest-Brabant. Op nummer twee is de Kleine Tour Steenbergen geëindigd. Zij hebben met 573 stemmen een cheque van € 1.867,98 in ontvangst mogen nemen en de derde plaats was dit jaar voor Heemkundekring De Vrijheijt van Rosendale met 412 stemmen, welke samen een bedrag van € 1.343,12 waard zijn. Binnen de top 10 zijn alle kernen, Bergen op Zoom, Roosendaal, Steenbergen, Woensdrecht en Wouw vertegenwoordigd, dus de stemmen zijn mooi verdeeld.

 

Tijdens deze vierde editie van de Rabobank Clubkas Campagne werden door de leden van de Rabobank maar liefst 46.045 stemmen uitgebracht op de clubs die zij een warm hart toedragen. Hiermee kwam de bijdrage per stem afgerond op een bedrag van € 3,26. Alle 461 clubs zijn hiermee dus winnaars en ontvangen een mooi bedrag op de rekening.

Uitslag Rabobank Clubkas Campagne 2017